Mathilda
Hej, vad roligt att ni hittat hit!

Jag heter Mathilda och arbetar som frilansfotograf. Jag är bosatt i Västerås men åker gärna land och rike runt för att träffa just er. I över fem år har jag förevigat bröllop runt om i världen och det är de som ligger mig närmst om hjärtat. Att få vara med och dela bröllopsdagen med brudpar är för mig en ära. Det handlar inte bara om timmarna som jag är med på dagen utan om så mycket mer. Jag lägger ner väldigt mycket av mig själv i mina brudpar för att alla ska få en så bra upplevelse som möjligt. För mig är det viktigt att komma nära mina brudpar, jag ska ju trots allt vara med större delen av dagen, och då är det viktigt att man känner sig trygg med varandra och att man klickar.

När ni bokar mig som fotograf får ni inte bara härliga bilder utan även massor av skratt, kramar och kärlek att ta med er på resan i livet. Jag bjuder alltid på mig själv och om ni inte känner er så bekväma framför kameran så får jag er alltid att slappna av. Jag jobbar inte så mycket med rak i ryggen, kolla hit och le utan försöker alltid att fånga alla känslor i stunden, där allt är äkta.

Låter det som något för er? Skicka då gärna ett meddelande nedan med datum och plats för bröllopet och berätta lite om er och just er kärlekssaga.

Ska ni inte gifta er? Det går såklart bra att boka mig i alla fall. Jag älskar att träffa nya människor. Familj, barn eller kärlekspar, det spelar ingen roll. Alla är välkomna.

Jag jobbar nästan bara med naturligt ljus så utomhus är mitt första alternativ vid fotograferingar. Vi kan ses på en äng, vid vattnet eller att leka med barnen i lekparken funkar också utmärkt. Jag vill vara med där det händer, där livet händer. Ni är välkomna att skicka ett meddelande nedan och berätta lite om er och vad ni vill att jag ska föreviga.

Glöm inte att kika in på min Instagram där jag dagligen delar med mig av bilder från mina olika uppdrag, Fotografmathilda.se heter jag där. Och en sista sak, ibland kan mina mailsvar hamna i skräpposten så om ni saknar svar efter någon dag kan ni kolla där!

Hoppas vi ses!

Skicka en förfrågan för bokning

Namn (*)

E-postadress (*)

Vad vill ni föreviga?

Berätta gärna lite kort om er själva