Nytt år och snart ny hemsida

 • Mathilda Stenholt Svärdh
 • 21 januari 2019

Hej på er!

Jag håller på att uppdatera min hemsida och inom kort kommer det ske en ganska stor förändring här inne. Som vanligt får ni uppdatering på min instagram, kika in där! Fotografmathilda.se <3

Uppdatering kanske?

 • Mathilda Stenholt Svärdh
 • 08 november 2018

Jag är verkligen inte bäst på att uppdatera hemsidan men nu när det börjar lugna ner sig lite tänkte jag göra ett försök och ta tag i den. Behöver uppdatera med bilder från sommarens bröllop tex, just nu finns bara från 2013-2017, dåligt av mig jag vet men jag jobbar på det.
För lite mer regelbunden uppdatering kan ni kika in på min instagram, fotografmathilda.se heter jag där!

Bjuder på en av mina favoritbilder från 2018!


Hur coolt är det inte med rökgranater? Det blir en härlig effekt och jag älskar det! Självklart erbjuder jag det till mina fotograferingar om man vill lägga till det.

Tack Spanien!

 • Mathilda Stenholt Svärdh
 • 18 augusti 2018

Wooow, alltså wooow! Jag finner inga ord, vilken otrolig upplevelse jag hade nere i Spanien på Sofia och Martins bröllop. Det strålar om dem, det lyser kärlek och hela herrgården bubblade i veckan när dem gifte sig. Magiskt, vill spola tillbaka tiden!

 

Hej i värmen!

 • Mathilda Stenholt Svärdh
 • 07 augusti 2018

Återkommande kunder är det bästa jag vet, ett kvitto på att jag har gjort ett bra jobb! Denna goding träffade jag för någon vecka sen. Fotade hennes två bröder när dem va i samma ålder, för ca 5 år sen. Jag blev så glad när mamma Anna hörde av sig och ville föreviga denna lilla krabat också. Vi sågs en eftermiddag i 30 graders värme och sprang runt, svetten rann vill jag lova. Men vilka fina bilder det blev, värt varenda droppe svett.

Vill ni också boka in en fotografering med era barn eller hela familjen så är ni mer än välkomna att höra av er här på hemsidan eller via instagram/facebook. Det finns några tider kvar i slutet av augusti så passa på!

 

Long time no see

 • Mathilda Stenholt Svärdh
 • 19 juni 2018

Ber om ursäkt för min frånvaro här på bloggen. Om ni vill hänga med mig på mina äventyr ska ni följa mig på instagram, fotografmathilda.se heter jag där. Lovar er att det är bättre uppdatering där!

Vad händer då? Jo, det är full fart! Det är brudpar nästan varje helg och jag försöker även klämma in lite familjer i mån av tid. Utöver fotograferingen så har jag även ett heltidsjobb där vi även jobbar ganska mycket övertid. Detta resulterar i att dygnets timmar inte räcker för allt jag vill göra. Just nu har jag mest fokus på mina bröllop och familjer och barn bokas in senare i sommar, allt för att jag inte ska springa in i den där omtalade väggen.

Men som sagt, vill ni se mer är det bara att kika in på instagram eller ibland även Facebook där jag är mer aktiv. Ska försöka att uppdatera bloggen bättre än nu, det blir kanske inte så svårt..

Ta hand om er!

 

Dessa snyggingar gifter sig i augusti senare i år, lääängtar!!

Längtan efter sommaren..

 • Mathilda Stenholt Svärdh
 • 04 februari 2018

Vilken helg, så mycket bröllopsprat och jag är verkligen taggad på denna säsong! Igår träffade jag Sofia som bor i Barcelona. I augusti ska jag flyga ner dit och föreviga henne och Martin, magiskt. Vi kollade massa bilder av herrgården dem hyrt och tittade klänningar, blommor, dekoration och massa massa mer! Tänk att jag ska få göra mitt andra bröllop utanför Sverige, så tacksam!

Idag söndag var det bröllopsmässa igen på Aros Catering här i Västerås. Det är en liten mässa med lokala utställare. Fick träffa många blivande brudpar vilket är så kul. Många förfrågningar måste jag tyvärr tacka nej till då jag redan är bokad, vilket är tråkigt. Önskar jag kunde fota er alla!

 

Här är en bild från i somras, vackra Malin på hennes stora dag!

Sigrid och Algot

 • Mathilda Stenholt Svärdh
 • 22 januari 2018

Jag älskar återkommande kunder, för mig är det ett kvitto på att jag gjort ett bra jobb och att dem är nöjda. Förra våren fyllde Algot 1 år och vi sågs på djäkneberget. Nu har han blivit storebror till lilla Sigrid, bedårande söta båda två. Solen sken utanför fönstret och det var en fin söndag igår!

Vill ni också boka in en fotografering? Ring, maila eller hör av er på sociala medier. Ni hittar mig på facebook här och under Fotograf Mathilda på instagram. Hoppas vi ses!

 

Bröllopsmässa

 • Mathilda Stenholt Svärdh
 • 13 november 2017

På söndag kan ni träffa mig på bröllopsmässan på Hälla här i Västerås. Jag kommer ha ett erbjudande för er som kommer dit och det kommer även vara en tävling där ni kan vinna ett presentkort på 1000:-. Jag hoppas vi ses!!

 

Bianca och Noah

 • Mathilda Stenholt Svärdh
 • 25 oktober 2017

Träffade dessa charmtroll förra helgen. Mitt hjärta smälter när jag kollar på bilderna, så mycket bus i dessa två kusiner. Bianca ville att Noah skulle vara med överallt där hon sprang runt, lite svårt när han är nått år yngre än henne bara. Så himla rara och det blev underbara bilder!

 

Johanna och Erik

 • Mathilda Stenholt Svärdh
 • 28 september 2017

I slutet av oktober ska dessa två säga ja till varandra i Västerås Domkyrka. Den kyrka är magisk och jag tror att hela dagen kommer bli underbar. Jag har känt Johanna i många år och har även fått äran att vara gäst på bröllopet.
Vi träffades för ett tag sen och tog lite testbilder, det ser lovande ut inför den stora dagen.