Long time no see

  • Mathilda Stenholt Svärdh
  • 19 juni 2018

Ber om ursäkt för min frånvaro här på bloggen. Om ni vill hänga med mig på mina äventyr ska ni följa mig på instagram, fotografmathilda.se heter jag där. Lovar er att det är bättre uppdatering där!

Vad händer då? Jo, det är full fart! Det är brudpar nästan varje helg och jag försöker även klämma in lite familjer i mån av tid. Utöver fotograferingen så har jag även ett heltidsjobb där vi även jobbar ganska mycket övertid. Detta resulterar i att dygnets timmar inte räcker för allt jag vill göra. Just nu har jag mest fokus på mina bröllop och familjer och barn bokas in senare i sommar, allt för att jag inte ska springa in i den där omtalade väggen.

Men som sagt, vill ni se mer är det bara att kika in på instagram eller ibland även Facebook där jag är mer aktiv. Ska försöka att uppdatera bloggen bättre än nu, det blir kanske inte så svårt..

Ta hand om er!

 

Dessa snyggingar gifter sig i augusti senare i år, lääängtar!!