Längtan efter sommaren..

  • Mathilda Stenholt Svärdh
  • 04 februari 2018

Vilken helg, så mycket bröllopsprat och jag är verkligen taggad på denna säsong! Igår träffade jag Sofia som bor i Barcelona. I augusti ska jag flyga ner dit och föreviga henne och Martin, magiskt. Vi kollade massa bilder av herrgården dem hyrt och tittade klänningar, blommor, dekoration och massa massa mer! Tänk att jag ska få göra mitt andra bröllop utanför Sverige, så tacksam!

Idag söndag var det bröllopsmässa igen på Aros Catering här i Västerås. Det är en liten mässa med lokala utställare. Fick träffa många blivande brudpar vilket är så kul. Många förfrågningar måste jag tyvärr tacka nej till då jag redan är bokad, vilket är tråkigt. Önskar jag kunde fota er alla!

 

Här är en bild från i somras, vackra Malin på hennes stora dag!