Bröllop Montemurro, Italien

  • Mathilda Stenholt Svärdh
  • 09 augusti 2017

Jag svävar fortfarande på moln efter bröllopet jag fick föreviga i Italien för någon vecka sen. Allt va så magiskt, om vi bortser från inställda flyg jag såklart fick uppleva för första gången.

Miljöerna var helt fantastiska och för att ta sig till kyrkan fick vi åka ca 30 minuter i bil längst upp i bergen, så magiskt! Nu är jag såld och kommer vilja fota mer bröllop utanför Sverige, drömmen! Jag välkomnar alla att höra av sig med sina förfrågningar, vi kan tillsammans komma fram till ett bra upplägg som passar båda parterna!

Efter Italien fick jag några dagar ledigt och åkte ner till familjen på Öland för att ladda batterierna.
I lördags gifte sig mina bästa vänner och jag är så lycklig att jag fick vara en del av deras stora dag, lovar att bomba med bilder senare i veckan! Ni får nöja er med några från Italien först!