Att vara fotograf

  • Mathilda Stenholt Svärdh
  • 29 februari 2016

Jag älskar att det verkligen börjar bli ljusare ute nu, ser fram emot våren och framförallt sommaren och alla de inbokade bröllopen som finns i kalendern.

Det bästa med mitt jobb är alla de fantastiska människor som jag får möjlighet att träffa. Tänk att ni vill att lilla jag ska vara med på eran stora dag, när lillen fyller ett eller när ni väntar tillökning i familjen. Alla dessa stunder i livet är värt att föreviga. Visst, man skapar sina egna minnen som sparas i huvudet och i hjärtat men att kunna se tillbaka på bilder från bröllopet eller liknande och minnas den dagen är oslagbart.

Jag vet att det finns väldigt många fotografer runt om i landet så för er som kund kan jag tänka mig att det kan vara svårt att välja ut den ni vill ha. Det handlar så mycket mer om än bara bilder. För mig handlar det om att lära känna varandra och uppfylla era önskemål med fotograferingen. När ni bokar mig får ni inte bara bilder att se tillbaka på, ni får även en kärleksfull kram och väldigt mycket omtanke. Jag vill därför tacka alla er som bokat mig och som återkommer med bokningar. Jag blir så glad av alla era fina ord och uppskattar varje mail jag får <3

Den här lilla familjen har jag träffat förut, men då låg lilla Dante i magen. Nu har han hunnit bli 6 månader och familjen förevigades i samband med Dantes dop för några veckor sedan.

IMG_1212