Fabian med familj

  • Mathilda Stenholt Svärdh
  • 23 oktober 2012

Man får ta till många olika medel när man ska fota barn som är på bushumör. Med lilla Fabian var det inget undantag. Stenar fick honom att slå sig till ro i någon minut iaf. Ljuset uppe på dansbanan var helt underbart och det är dagar som dessa som jag älskar mitt jobb lite mer än vanligt!

Annars håller jag just nu på att fotar till en bok som ska komma ut första advent. Den heter Mälarkärlek och ska innehålla flera olika Västeråsprofiler som förklarar med några rader vad kärlek betyder för dem. Det är ett bra projekt där alla pengarna går till stadsmissionen här i Västerås och jag är lyckligt lottad som fick den stora äran att vara med och ta alla dessa bilder. Vi har inte många dagar kvar så det är fullt schema med flera fotograferingar varje dag som gäller.

Om två veckor är det dags att fota bröllopsporträtt igen, superkul! Har även fler familjefotograferingar inbokade och så drar ju bandyn igång nu också. Full fart helt enkelt!