TACK FÖR EN BRA HELG!

  • Mathilda Stenholt Svärdh
  • 23 januari 2011

Vilken helg det har varit. Kan sammanfatta den med ett ord: kanonkul! I fredags var vi på festival, mattivalen. Jag var som sagt nykter men det var väldigt trevligt med massor med roliga människor. I lördags var det match och det blev en svidande förlust med 2-1 borta mot skattkärr.. Tråkigt när vi dominerar och äger matchen men inte lyckas sätta våra chanser, en dos av självförtroende måste vi fixa känns det som. Igår kväll blev det lite dans på månen och sedan avslutade vi kvällen på Å. Idag vaknade vi runt 12 och har inte gjort så mycket. Vi åt amerikanska pannkakor till frukost och nu spelar grabbarna tv-spel medans jag sitter med dem sista bilderna från förra helgen. I veckan börjar jag jobba igen och det är med blandade känslor jag kommer tillbaka. Vi får se hur det kommer gå med ryggen och hur det kommer kännas. Hoppas ni har haft en bra helg!